TIPuS DE TARGETES

  1. Segons l’article quin és el tipus de targeta més usada actualment (2017)? Son les SD perque son les utilitzades en els teléfons móbils.
  2. Quina tipus targeta està pensada per substituir les veteranes Compact Flash?Les tarjetes SD estan substituint a les compactes.
  3. Què cal per poder usasr una microSD en una càmera de fotos reflex? És recomanable fer-ho? Cal utilitzar un adaptador que normalment inclueixen les cameres pero no es recomanable degut a que augmenta la probabilitat de que alguna foto no es guarde.
  4. Quantes fotos o quants minuts de vídeo poden emmagatzemar a una SD de 32GB? 1280 fotos o 376 minuts de vídeo
  5. Per enregistar vídeo amb qualitat 4K, quines característiques de velocitat he de tindre una targeta SD? A de tindre com a minim una velocitat de 45Mb/s
  6. Què fan els fabricants de targetes respecte a la velocitat d’escriptura d’aquestes? Per què creus que ho fan? Dir la velocitat en numeros grans mentre que la velocitat es menor. Personalment crec que ho fan per vendre més.
  7. Quina seguretat hem de tindre en compte alhora d’elegir una targeta? Que siga resistent, es a dir, que si es cau accidentalment o es banya un poc no es trenque.

Comentarios

Entradas populares de este blog

DIAFRAGMA

Taula de mescles