Qualitats tècniques de l’equipament de so

  1. Amb què es mesura la freqüència del so? Es mesura amb Herzos (Hz o kHz)
  2. Quina és la freqüència del so que usen el músics per afinar els seus instruments? Entre 20Hz y 20kHz
  3. Què són els harmònics? Es una de les freqüències que produeixen un so.
  4. Quina diferència hi ha entre un micròfon direccional i un d’omnidirecional? Els omnidireccionals son el que capten el so per tot arreu mentre que els direccionals només capten els sons en una direcció.
  5. Quin micròfon seria adequat per enregistrament a un estudi? Els més adequats son els omnidireccionals o els de condensador perque capten el so per tot arreu i per la seua sensibilitat respectivament.
  6. Enumera les tecnologies de micròfons i els seu camp d’aplicació. En primer lloc trobem els de tecnologia de transductor que son: els dinàmics que són els ideals per a events musicals, també podem trobar els de condensador que són els més utilitzats en els estudis de grabació, per altra part trobem els de tecnologia de patrons polars i podems trobar els omnidireccionals que son els més utilitzats en el teatre, plato de tv..., a més estan els unidireccionals que són els utilitzats en el cinema i per últim els cardioides es un dels més utilitzats degut a que no pateix una atenuació molt forta.
  7. Què són els patrons polars? Quina utilitat tenen alhora de selecionar el micròfon més adient? Es refereix a la qualitat amb la que el micrófon escolta el so en relació amb la direcció d'aquest, i son de gran utilitat depenent del lloc on es grabe. 
  8. Explica el procés complet de transformació des de les ones sonores fins al senyal elèctric que té lloc al micròfon del tercer vídeo. El diafragma recull la pressió de les ondes sonores entrants y aquestes arriben al la bobina fent-la moure d'avant cap arrere generant un corrent eléctric gracies al camp magnétic creat per l'imà permanent, pero la corrent es molt débil i es requereix d'un amplificador per a que es converteixca en un so audible.
  9. Cerca quin és el significat del terme Phanton Power. I digues amb quin tipus de micròfon s’utilitza. Es un voltaje de corrent continua que alimenta el circuit intern dels microfons que ho requereixen com els de condensador.

Comentarios

Entradas populares de este blog

DIAFRAGMA

Taula de mescles