Fotos dolentes


Requisit 1: Almenys una foto ha d’estar exposada malament. És a dir, la major part de la imatge ha de ser o molt a prop del negre (subexposades) o propera a un blanc planer, causa de la sobresaturació (sobreexposada).







Requisit 2: El tema principal d’almenys una fotografia ha de ser escena borrosa pel moviment, ja sigui a causa del moviment del subjecte o el moviment de la càmera.











Requisit 3: En almenys una foto, res en absolut ha d’estar enfocat. És difícil fer una bona foto en què res està enfocat – sigues creatiu!







Requisit 4: S’ha d’utilitzar la configuració de balanç de blancs incorrecte per algun efecte intencional a almenys una foto. La configuració del balanç de blancs diu a la càmera de quin color ha d’esperar que siga la il·luminació de l’escena, per exemple, la llum del dia (que és blavosa) o incandescent d’interior (que és de color vermellós). La majoria de les càmeres tenen un ajust de “balanç de blancs automàtic (AWB)” i configuració manual per a altres tipus d’il·luminació. No cal entendre el balanç de blancs en detall per complir amb aquest requisit. És un tema que en parlarem més endavant en el curs.








Requisit 5: Almenys una foto ha d’estar composta malament. Feu una cerca a Google de “regles de composició fotogràfica”. Llegeix sobre elles, i després trenca’n intencionalment algunes. Si no sabeu què fer és possible que vulgueu considerar un subjecte centrat exactament que produeix una foto estranyament simètrica, una confusió entre el subjecte i un objecte de fons, o un horitzó que no està anivellat. Més endavant parlarem de les regles de composició.






No es repeta els terços

Comentarios

Entradas populares de este blog

DIAFRAGMA

Taula de mescles